ETMods.net

N!tmod, a Wolfenstein: Enemy Territory Modification!

You are not logged in.

Announcement

You can donate to help us keeping services online.

#1 28-Sep-15 18:11:05

Boosted
Member
Registered: 26-Sep-15
Posts: 14

Server wont apply my Settings.

After a bit of struggle i got the Server running.
But its not using the Settings which i set in the nitmod.cfg.
Its running Campaign not like i specified Mapvote in nitmod.cfg.
Also, the Admin System isnt working.
I created a levels.db but cant edit, add or anything with Rcon.
Also simple Commands like !admintest aint working.
XP Save aint working either.
So basically i guess it wont apply the Settings from the nitmod.cfg.
But why. sad

Once again, my updated Startup Script:

etded +set dedicated 2 +set fs_game nitmod +exec nitmod.cfg +exec server.cfg +set com_hunkmegs 1024  +set net_ip 46.4.88.196 +set net_port 27500 +set net_port_extra 27501 +set sv_autoUpdate 1 +set fs_homepath /usr/local/games/enemy-territory/ +set fs_basepath /usr/local/games/enemy-territory/ +set g_gametype 6

All Paths are set correctly as far as i can tell, all the Files are present, all Rights set correctly.
Server is running Ubuntu 14.04 64 bit, using ET 3.00.
Already running a silEnT and a Jaymod Server without any Problems.
Done nothing different here, so no Clue whats causing this.

Any Ideas welcome.

Last edited by Boosted (28-Sep-15 18:12:25)

Offline

#2 29-Sep-15 11:41:19

xxandi
Member
From: Germany
Registered: 26-Dec-10
Posts: 34
Website

Re: Server wont apply my Settings.

Hi,

please post the content of your server.log file (or screenlog etc.). Without logfile its not easy to see what is the problem.

Check the server.cfg in etmain folder for "g_gametype". Probably the entry in server.cfg overwrites the entry in nitmod.cfg.

Last edited by xxandi (29-Sep-15 11:41:48)


eLemenT Gaming - Gaming Community since 2008
www.eg-team.de

b_560_95_1.png

Offline

#3 29-Sep-15 20:13:22

Boosted
Member
Registered: 26-Sep-15
Posts: 14

Re: Server wont apply my Settings.

Gametype is set correctly in both nitmod and server.cfg.
In the Log it appears as Gametype 6, but in Game there are the Default 3 Map Campaigns are running.
Also still havent gotten Commands to run as well.

Either way, here a Part of the Logfile.

0:00 ------------------------------------------------------------
0:00 InitGame: \sv_NxAC\0\omnibot_playing\0\mod_url\etmods.net\mod_version\2.3.1\P\..............................................................\voteFlags\0\g_balancedteams\0\g_maxGameClients\0\g_bluelimbotime\30000\g_redlimbotime\30000\gamename\nitmod\omnibot_enable\1\g_heavyWeaponRestriction\100\g_maxlivesRespawnPenalty\0\g_antilag\1\g_voteFlags\0\g_alliedmaxlives\0\g_axismaxlives\0\g_minGameClients\8\g_needpass\0\g_maxlives\0\g_friendlyFire\1\sv_allowAnonymous\0\sv_floodProtect\1\sv_maxPing\0\sv_minPing\0\sv_maxRate\45000\sv_maxclients\40\sv_hostname\^7|^4Blue^7| ^5Nitmod Test Server\sv_privateClients\4\mapname\oasis\protocol\84\timelimit\0\version\ET 3.00 - TB 0.7.4  - 2.60b compatible linux-i386\g_gametype\4
0:00 Start of warmup. 
0:10 ClientConnect: 0
0:10 Userinfo: \g_password\none\cl_guid\856C6DDF302287070446D7294B8BA093\snaps\20\cl_wwwDownload\1\name\^7|^4Blue^7|^4B^2o^4os^2te^4d\rate\25000\cl_anonymous\0\cl_punkbuster\1\protocol\84\qport\38346\challenge\771781211\ip\95.91.203.64:57718
0:10 ClientUserinfoChanged: 0 n\^7|^4Blue^7|^4B^2o^4os^2te^4d\t\3\mu\0\rf\0\c\0\r\0\m\0000000\s\0000000\dn\\dr\0\w\0\lw\0\sw\0\rn\0\lc\0\xp\0 0 0 0 0 0 0 \u\56\sc\0\tv\0
0:10 ClientConnect: 1
0:10 Userinfo: \name\^4Neo\rate\25000\snaps\20\ip\localhost\n_guid\000000000000000000000000BOT00001\x\00-00-00-00-00-00\cl_punkbuster\0\cl_anonymous\0
0:10 ClientUserinfoChanged: 1 n\^4Neo\t\3\mu\0\rf\0\c\0\r\0\m\0000000\s\0000000\dn\\dr\0\w\0\lw\0\sw\0\rn\0\lc\0\xp\0 0 0 0 0 0 0 \u\56\sc\0\tv\0
0:10 ClientBegin: 1
0:12 ClientConnect: 2
0:12 Userinfo: \name\^1Try^3Hard\rate\25000\snaps\20\ip\localhost\n_guid\000000000000000000000000BOT00002\x\00-00-00-00-00-00\cl_punkbuster\0\cl_anonymous\0
0:12 ClientUserinfoChanged: 2 n\^1Try^3Hard\t\3\mu\0\rf\0\c\0\r\0\m\0000000\s\0000000\dn\\dr\0\w\0\lw\0\sw\0\rn\0\lc\0\xp\0 0 0 0 0 0 0 \u\56\sc\0\tv\0
0:12 ClientBegin: 2
0:14 ClientConnect: 3
0:14 Userinfo: \name\^lOh^/No\rate\25000\snaps\20\ip\localhost\n_guid\000000000000000000000000BOT00003\x\00-00-00-00-00-00\cl_punkbuster\0\cl_anonymous\0
0:14 ClientUserinfoChanged: 3 n\^lOh^/No\t\3\mu\0\rf\0\c\0\r\0\m\0000000\s\0000000\dn\\dr\0\w\0\lw\0\sw\0\rn\0\lc\0\xp\0 0 0 0 0 0 0 \u\56\sc\0\tv\0
0:14 ClientBegin: 3
0:14 Userinfo: \n_guid\QL5E6640604C2388FB433AAD235B2EPH\x\AC-9E-17-4E-86-28\cg_uinfo\44 0 100\cg_etver\ET 2.60b win-x86 May  8 2006\g_password\none\cl_guid\856C6DDF302287070446D7294B8BA093\snaps\20\cl_wwwDownload\1\name\^7|^4Blue^7|^4B^2o^4os^2te^4d\rate\25000\cl_anonymous\0\cl_punkbuster\1\ip\95.91.203.64:57718
0:14 ClientBegin: 0
0:14 Userinfo: \x\AC-9E-17-4E-86-28\cg_uinfo\44 0 100\cg_etver\ET 2.60b win-x86 May  8 2006\g_password\none\cl_guid\856C6DDF302287070446D7294B8BA093\snaps\20\cl_wwwDownload\1\name\^7|^4Blue^7|^4B^2o^4os^2te^4d\rate\25000\cl_anonymous\0\cl_punkbuster\1\ip\95.91.203.64:57718
0:14 Userinfo: \n_guid\QL5E6640604C2388FB433AAD235B2EPH\x\AC-9E-17-4E-86-28\cg_uinfo\44 0 100\cg_etver\ET 2.60b win-x86 May  8 2006\g_password\none\cl_guid\856C6DDF302287070446D7294B8BA093\snaps\20\cl_wwwDownload\1\name\^7|^4Blue^7|^4B^2o^4os^2te^4d\rate\25000\cl_anonymous\0\cl_punkbuster\1\ip\95.91.203.64:57718
0:16 ClientConnect: 4
0:16 Userinfo: \name\^fChaos\rate\25000\snaps\20\ip\localhost\n_guid\000000000000000000000000BOT00004\x\00-00-00-00-00-00\cl_punkbuster\0\cl_anonymous\0
0:16 ClientUserinfoChanged: 4 n\^fChaos\t\3\mu\0\rf\0\c\0\r\0\m\0000000\s\0000000\dn\\dr\0\w\0\lw\0\sw\0\rn\0\lc\0\xp\0 0 0 0 0 0 0 \u\56\sc\0\tv\0
0:16 ClientBegin: 4
0:18 Item: 3 item_health
0:18 ClientConnect: 5
0:18 Userinfo: \name\^9Oops\rate\25000\snaps\20\ip\localhost\n_guid\000000000000000000000000BOT00005\x\00-00-00-00-00-00\cl_punkbuster\0\cl_anonymous\0
0:18 ClientUserinfoChanged: 5 n\^9Oops\t\3\mu\0\rf\0\c\0\r\0\m\0000000\s\0000000\dn\\dr\0\w\0\lw\0\sw\0\rn\0\lc\0\xp\0 0 0 0 0 0 0 \u\56\sc\0\tv\0
0:18 ClientBegin: 5
0:19 say: ^7|^4Blue^7|^4B^2o^4os^2te^4d: !admintest
0:20 Item: 4 item_health
0:20 ClientConnect: 6
0:20 Userinfo: \name\^7Winner\rate\25000\snaps\20\ip\localhost\n_guid\000000000000000000000000BOT00006\x\00-00-00-00-00-00\cl_punkbuster\0\cl_anonymous\0
0:20 ClientUserinfoChanged: 6 n\^7Winner\t\3\mu\0\rf\0\c\0\r\0\m\0000000\s\0000000\dn\\dr\0\w\0\lw\0\sw\0\rn\0\lc\0\xp\0 0 0 0 0 0 0 \u\56\sc\0\tv\0
0:20 ClientBegin: 6
0:21 say: ^7|^4Blue^7|^4B^2o^4os^2te^4d: !help
0:22 ClientConnect: 7
0:22 Userinfo: \name\^4Falcon\rate\25000\snaps\20\ip\localhost\n_guid\000000000000000000000000BOT00007\x\00-00-00-00-00-00\cl_punkbuster\0\cl_anonymous\0
0:22 ClientUserinfoChanged: 7 n\^4Falcon\t\3\mu\0\rf\0\c\0\r\0\m\0000000\s\0000000\dn\\dr\0\w\0\lw\0\sw\0\rn\0\lc\0\xp\0 0 0 0 0 0 0 \u\56\sc\0\tv\0
0:22 ClientBegin: 7
0:23 (team)voice: ^1Try^3Hard ConstructionCommencing 
0:24 ClientConnect: 8
0:24 Userinfo: \name\^3Phi\rate\25000\snaps\20\ip\localhost\n_guid\000000000000000000000000BOT00008\x\00-00-00-00-00-00\cl_punkbuster\0\cl_anonymous\0
0:24 ClientUserinfoChanged: 8 n\^3Phi\t\3\mu\0\rf\0\c\0\r\0\m\0000000\s\0000000\dn\\dr\0\w\0\lw\0\sw\0\rn\0\lc\0\xp\0 0 0 0 0 0 0 \u\56\sc\0\tv\0
0:24 ClientBegin: 8
0:26 ClientConnect: 9
0:26 Userinfo: \name\^7NoName\rate\25000\snaps\20\ip\localhost\n_guid\000000000000000000000000BOT00009\x\00-00-00-00-00-00\cl_punkbuster\0\cl_anonymous\0
0:26 ClientUserinfoChanged: 9 n\^7NoName\t\3\mu\0\rf\0\c\0\r\0\m\0000000\s\0000000\dn\\dr\0\w\0\lw\0\sw\0\rn\0\lc\0\xp\0 0 0 0 0 0 0 \u\56\sc\0\tv\0
0:26 ClientBegin: 9
0:28 ClientConnect: 10
0:28 Userinfo: \name\^@Stinky\rate\25000\snaps\20\ip\localhost\n_guid\000000000000000000000000BOT00010\x\00-00-00-00-00-00\cl_punkbuster\0\cl_anonymous\0
0:28 ClientUserinfoChanged: 10 n\^@Stinky\t\3\mu\0\rf\0\c\0\r\0\m\0000000\s\0000000\dn\\dr\0\w\0\lw\0\sw\0\rn\0\lc\0\xp\0 0 0 0 0 0 0 \u\56\sc\0\tv\0
0:28 ClientBegin: 10
0:28 ClientDisconnect: 0
0:30 ClientConnect: 11
0:30 Userinfo: \name\^1No^7Aim\rate\25000\snaps\20\ip\localhost\n_guid\000000000000000000000000BOT00011\x\00-00-00-00-00-00\cl_punkbuster\0\cl_anonymous\0
0:30 ClientUserinfoChanged: 11 n\^1No^7Aim\t\3\mu\0\rf\0\c\0\r\0\m\0000000\s\0000000\dn\\dr\0\w\0\lw\0\sw\0\rn\0\lc\0\xp\0 0 0 0 0 0 0 \u\56\sc\0\tv\0
0:30 ClientBegin: 11
0:31 ShutdownGame:
0:31 ------------------------------------------------------------
0:31 ------------------------------------------------------------
0:31 InitGame: \nport\27500\sv_NxAC\1\omnibot_playing\11\mod_url\etmods.net\mod_version\2.3.1\P\..............................................................\voteFlags\790784\g_balancedteams\1\g_maxGameClients\0\g_bluelimbotime\20000\g_redlimbotime\30000\gamename\nitmod\omnibot_enable\1\g_heavyWeaponRestriction\100\g_maxlivesRespawnPenalty\0\g_antilag\1\g_voteFlags\0\g_alliedmaxlives\0\g_axismaxlives\0\g_minGameClients\8\g_needpass\0\g_maxlives\0\g_friendlyFire\1\sv_allowAnonymous\0\sv_floodProtect\0\sv_maxPing\0\sv_minPing\0\sv_maxRate\45000\sv_maxclients\40\sv_hostname\^7|^4Blue^7| ^5Nitmod Test Server\sv_privateClients\4\mapname\oasis\protocol\84\timelimit\30\version\ET 3.00 - TB 0.7.4  - 2.60b compatible linux-i386\g_gametype\6
0:31 Start of round. 

Offline

#4 30-Sep-15 17:54:16

Boosted
Member
Registered: 26-Sep-15
Posts: 14

Re: Server wont apply my Settings.

When starting the Server: "g_gametype will be changed upon restarting"
Its only saying that when i have gametype set in my Startscript, otherwise it wont (but run Campaign anyway).
So another confirm that its not using the cfg files.
I dont get why.
Ive both server.cfg and nitmod.cfg in etmain AND nitmod Folder.
Even set Rights as 777 just for the sake of it.
But nothing helps, where is my Error?

Offline

#5 30-Sep-15 20:17:30

jay1110
BETA Tester
Registered: 01-Sep-12
Posts: 207
Website

Re: Server wont apply my Settings.

send me your cfgs via mail or here plz.

Offline

#6 02-Oct-15 20:40:54

Boosted
Member
Registered: 26-Sep-15
Posts: 14

Re: Server wont apply my Settings.

Alright, got it working.
Did fiddle around some more with the SQL Path and Rights, and that did the Trick.
Thanks for the Support. smile

Offline

#7 02-Oct-15 21:57:01

Boosted
Member
Registered: 26-Sep-15
Posts: 14

Re: Server wont apply my Settings.

Actually i have a Problem left.
XP wont save.
I have set g_XPSave 4.
g_maxXP -1
But when i DC and reconnect my XP are gone...
A NITMOD_DB.sqlite has been created, and i can even find myself in there.
It does save my Admin Level, so i guess the sql database itself works, but why not on XP. hmm.

Offline

#8 03-Oct-15 10:19:32

jay1110
BETA Tester
Registered: 01-Sep-12
Posts: 207
Website

Re: Server wont apply my Settings.

try this settings, this are from my server.


//Bitflag to modify XPSave options
set g_XPSave "15"

//XPSave duration in seconds.
set g_XPSaveMaxAge "86400"

//Reset XP when a player reach this limit. (-1 to disable)
set g_maxXP "-1"

//Decays players XP on the server when set to 1.
set g_XPDecay "0"

//Rate, in skill points per second, that XP skill points, for each skill, will decay when g_XPDecay is enabled.
set g_XPDecayRate "0.0"

//Minimum floor that any skill XP can be reduced to by g_XPDecay.
set g_XPDecayFloor "0"

Offline

#9 03-Oct-15 10:58:32

Boosted
Member
Registered: 26-Sep-15
Posts: 14

Re: Server wont apply my Settings.

Ok works now.
I noticed what my mistake was...i set Flag 4 = XP never reset, but didnt set Flag 1 = XPS enabled....duh im stupid.
All good now.

Offline

#10 03-Oct-15 11:29:37

jay1110
BETA Tester
Registered: 01-Sep-12
Posts: 207
Website

Re: Server wont apply my Settings.

big_smile good to hear

Offline

Board footer

Powered by FluxBB