ETMods.net

N!tmod, a Wolfenstein: Enemy Territory Modification!

You are not logged in.

Announcement

You can donate to help us keeping services online.

#1 30-Dec-20 22:35:49

UncleRuckus
Member
Registered: 30-Dec-20
Posts: 1

vm_create failed on cgame

I keep getting this error when trying to join a server running N!tmod, On Manjaro 20.2 running the 32bit version of ET:Legacy.  Seems to be an issue with the 2.3.2 release as I could join the same servers previously.

See log below:

Sys_LoadGameDll -> FS_CL_ExtractFromPakFile(/home/uncleruckus/.etlegacy, nitmod, ui.mp.i386.so)[0m
Sys_LoadDll(/home/uncleruckus/.etlegacy/nitmod/ui.mp.i386.so)... succeeded[0m
Sys_LoadDll(nitmod/ui) found vmMain function at 0xc3276b60[0m
[1;33mWARNING: [S_AL_BufferUseDefault] Using default sound for sound/misc/menu2.wav[0m
[1;31mERROR S_AL_BufferLoad: S_CodecLoad failed for "sound/misc/menu2.wav"[0m
Warning: can't read 'profiles/UncleRuckus/favcache.dat' - no favourite servers restored.[0m
Sys_LoadGameDll -> FS_CL_ExtractFromPakFile(/home/uncleruckus/.etlegacy, nitmod, cgame.mp.i386.so)[0m
Sys_LoadDll(/home/uncleruckus/.etlegacy/nitmod/cgame.mp.i386.so)... failed: "Failed loading /home/uncleruckus/.etlegacy/nitmod/cgame.mp.i386.so: /home/uncleruckus/.etlegacy/nitmod/cgame.mp.i386.so: undefined symbol: nitmod_DrawObjectiveHint"[0m
Sys_LoadDll(./nitmod/cgame.mp.i386.so)... failed: "Failed loading ./nitmod/cgame.mp.i386.so: ./nitmod/cgame.mp.i386.so: cannot open shared object file: No such file or directory"[0m
Sys_LoadDll(nitmod/cgame) failed to load library[0m
----- FS_Startup -----[0m
Current search path:[0m
    /home/uncleruckus/.etlegacy/nitmod[0m
    /home/uncleruckus/.etlegacy/nitmod/z_xmas-hats.pk3 (29 files)[0m
    /home/uncleruckus/.etlegacy/nitmod/z_eg_s39.pk3 (219 files)[0m
    /home/uncleruckus/.etlegacy/nitmod/z_eg_nit_m23.pk3 (59 files)[0m
    /home/uncleruckus/.etlegacy/nitmod/nitmod_2.3.2_20201228-1.pk3 (188 files)[0m
    /home/uncleruckus/.etlegacy/nitmod/nitmod_2.3.1.pk3 (171 files)[0m
    ./nitmod[0m
    /home/uncleruckus/.etlegacy/etmain[0m
    /home/uncleruckus/.etlegacy/etmain/sp_delivery_te.pk3 (51 files)[0m
    /home/uncleruckus/.etlegacy/etmain/goldrush-gals.pk3 (34 files)[0m
    /home/uncleruckus/.etlegacy/etmain/fa_bremen_final.pk3 (109 files)[0m
    /home/uncleruckus/.etlegacy/etmain/etdo_f2.pk3 (136 files)[0m
    ./etmain[0m
    ./etmain/pak2.pk3 (22 files)[0m
    ./etmain/pak1.pk3 (10 files)[0m
    ./etmain/pak0.pk3 (3725 files)[0m
[0m
----------------------[0m
4753 files in pk3 files[0m
********************[0m
ERROR: VM_Create on cgame failed[0m
********************[0m

Last edited by UncleRuckus (30-Dec-20 22:38:12)

Offline

#2 31-Dec-20 02:52:50

dumuni
Member
Registered: 31-Dec-20
Posts: 2

Re: vm_create failed on cgame

I'm experiencing the exact same issue on Debian 10. Issue started once server host updated to the latest release. Looks like it is related to the new objective hints.

.etwolf/nitmod/cgame.mp.i386.so: undefined symbol: nitmod_DrawObjectiveHint

Last edited by dumuni (31-Dec-20 02:58:58)

Offline

#3 31-Dec-20 03:27:32

N!trox*
Administrator
Registered: 30-Mar-10
Posts: 1,097

Re: vm_create failed on cgame

Hi,
This problem has been reported and is fixed in next build.
Will try to publish it tomorrow.
Sorry about that ☹️


iluvnitmod.png

Offline

#4 31-Dec-20 12:17:31

N!trox*
Administrator
Registered: 30-Mar-10
Posts: 1,097

Re: vm_create failed on cgame

New build available: http://etmods.net/downloads/nitmod_2.3.2_20201231.zip
The only change is that the mod can now run on Linux (and probably Mac too).

EDIT:
Reuploaded with another fix: Shuffle by KD Ratio wasnt working correctly.


iluvnitmod.png

Offline

#5 31-Dec-20 12:42:56

jay1110
BETA Tester
Registered: 01-Sep-12
Posts: 227
Website

Re: vm_create failed on cgame

Thanks!

Offline

#6 31-Dec-20 13:24:20

dumuni
Member
Registered: 31-Dec-20
Posts: 2

Re: vm_create failed on cgame

Can confirm this solved my issue. Thanks for the fast turn around, love the mod, good to have you back!

Offline

#7 14-Jan-21 16:05:31

YCN'Adrian
Member
Registered: 31-Mar-10
Posts: 11

Re: vm_create failed on cgame

nice  to see it solved

Offline

Board footer

Powered by FluxBB